ПОЛЕТИ
ПОЛЕТИ

Над 950 авиокомпании на едно място

Кажи ни къде искаш да отидеш и ще потърсим най-добрия за теб полет измежду стотици предложения. Wizz Air, Ryanair, Lufthansa или Qatar Airways? В приложението ще откриеш не само редовни, но и нискотарифни и чартърни авиокомпании. Резервирането на полети е по-лесно от всякога!

ХОТЕЛИ
ХОТЕЛИ

Над милион хотели

и апартаменти

Търсиш настаняване на изгодни цени? С мобилното приложение на eSky имаш достъп до най-изгодните хотели и апартаменти. Там ще откриеш цялата важна информация: цени, свободни стаи, удобства и рейтинг от гостите. Открий най-близкия хотел и се отдай на почивка по твой вкус!

АВТОМОБИЛИ
АВТОМОБИЛИ

Коли под наемпо целия свят

Искаш да се придвижиш бързо до хотела и летището? Или да разгледаш всички забележителности, докато седиш комфортно на седалката? Вземи кола под наем за секунди, където и да си! В мобилното приложение на eSky ще откриеш оферти от най-популярните компании за коли под наем от целия свят. Пътувай без ограничения!

ПОЛЕТ + ХОТЕЛ
ПОЛЕТ + ХОТЕЛ

Полет + Хотел на изгодни цени

Грижим се за теб, като ти предлагаме възможност за комбинирана резервация на полет и хотелска услуга на много по-изгодна цена. Просто избери дестинация, резервирай самолетните билети и се възползвай от отстъпка до 30% от цената за хотелско настаняване в някой от над милион фантастични хотела!

MULTILINE
MULTILINE

Пътувай с технологията Virtual Interlining

С мобилното приложение на eSky можеш да планираш пътуване, в което да комбинираш няколко полета на различни авиокомпании. Възползвай се от по-ниски цени, спести време от престой на летището и се погрижи за спокойствието си със застраховка за закъснял или анулиран полет. Всичко, от което имаш нужда, е резервация!

Изгодни оферти

Получаваш ексклузивен достъп до подбрани оферти само за потребители на приложението, Можеш да резервираш самолетни билети на много по-ниски цени, дори в самия ден на пътуването!
 

Удобна резервация

С приложението ни можеш лесно да резервираш полети, хотели и коли под наем. Създай свой профил и управлявай резервациите си с лекота.
 

Безопасно пътуване

Приложението е създадено от опитни професионалисти, които внедряват най-актуалните системи за сигурност. Разполагаме със специален номер за връзка с контактния център.
 

Виж повечеза приложението!

Разбери как да планираш своето перфектно пътуване.

Виж
Рейтинг

Мнения за нас